dilluns, 13 de gener del 2014

I de regal...un llibre

Alguns nens i nenes de l'escola van demanar a la carta dels Reis, o del Pare Noël, que volien un llibre de regal. Com que segur que van fer molta bondat els hi han fet cas i, mireu quants llibres que els han regalat!
Avui ens han portat els llibres a l'hora de biblioteca i ens els han ensenyat i comentat de què anaven. Tots ells estaven molt contents amb aquests regals.
En Nil ens ha presentat dos llibres que li han portat els Reis. Són de la col·lecció LA COCINA DE LOS MONSTRUOS de l'editorial Destino. Es titulen "Albóndigas marcianas" i " Kraken a la romana".
Ens ha recomanat de llegir-los perquè són molt divertits.
Al Daniel, el  Pare Noël li va portar EL REINO PERDIDO de la col·lecció de Gerónimo Stilton. Ens ha fet un resum del llibre i ens venien  ganes de llegir-lo a tots.

 A la Lluna els Reis li han regalat quatre llibres de la col·lecció LULÚ PECAS. Ens ha dit que són molt bonics i alguns dels títols portaven afegit un regal com un punt de llibre o un braçalet.

La Isabella ha portat un llibre que també li havien regalat feia dies. Es titula "Operació balena" i és de la col·lecció FLAMBERS GREEN. Les il·lustracions són molt boniques.

La Melba ha vingut molt carregada de llibres. Alguns li havien regalat pel seu aniversari, altres com a premi en un concurs de contes. Ens ha resumit una mica de què anaven i tots semblaven prou interessants: "La gran encallada", "La vida secreta de la Formiga Piga", "+ de 365 adivinanzas" i "El llibre de les paraules del mar".

BONA LECTURA A TOTS!