dimecres, 26 de febrer del 2014

HORA DEL CONTE DEL MES DE FEBRER'14

Aquest febrer hem tingut moltes persones que han vingut a la biblioteca a explicar contes als nens i nenes d'Educació Infantil. Els hi volem agrair que ens hagin dedicat part del seu temps a fer-nos gaudir de la màgia dels contes. MOLTES GRÀCIES!
El 5 de febrer a P5C dues alumnes de cinquè curs, l'Aina i la Patrísia, van explicar amb titelles i peluixos el conte de" LA RATETA QUE ESCOMBRAVA L'ESCALETA."

El 12 de febrer la mare del Jordi de P5A va explicar la "LLEGENDA DE SANT JORDI" pels nens i nenes de P5A i B. Encara que no siguem a l'abril, en Jordi volia que la mare expliqués aquest conte perquè és el que més li agrada, és clar.

El 19 de febrer la mare del Ryan va venir per a explicar el conte "ELS MÚSICS DE BREMEN" a les classes de P4A i B. Aquest conte els va agradar molt a tots.Tothom va escoltar amb molta atenció.

El 26 de febrer  les classes de P3 A i B van escoltar un conte molt bonic que va explicar l'Orlena, mare del Dante. El conte es titula "EN GATET I LA NEU" i ara que som a l'hivern va resultar molt adequat. A més la mare ens va fer una mena de neu artificial que tots vam poder tocar i jugar.


US FELICITEM, MARES, PER LA VOSTRA DEDICACIÓ I EL VOSTRE ESFORÇ.